Produk Saya Gunakan & Syorkan

Memang sifat saya suka berkongsi apa yang terbaik. Laman web ini tidak mampu saya bina tanpa bantuannya. Hmm, jika yang bukan teknikal ini boleh, awak juga boleh! Tak perlu risau, klik link dibawah untuk awak dapatkan. Bina laman web idaman awak sekarang!

WordPress Web Hosting

Nota: Pakej ditawarkan tertakluk kepada perubahan. Laman web saya ini menggunakan pakej Semi-Pro.

ServerFreak Hosting

WordPress Web Hosting saya sendiri gunakan membina laman web ini. Memang terbaik terutamanya support! Selain hosting, ServerFreak jugalah destinasi saya mendaftarkan domain www.farhanterubos.com. Apa tunggu lagi, klik link di bawah ini untuk lihat sendiri!

WordPress Page Builder

Elementor kerap menambah ciri-ciri terbaru dalam plugin ini. Dapatkan kesemua ciri tersebut dalam Elementor Pro –>

Elementor Pro

Page builder ini kini telah pun dimuat turun serta menjadi kegilaan lebih 400,000+ orang seluruh dunia untuk membina laman web mereka. Baik web designer berpengalaman, atau seorang hobbyist mahupun beginner yang DIY seperti saya, Elementor buat laman web tanpa gunakan 1 code pun – mudah!

Email Marketing Service

Fakta:  Pengasas & CEO Sendlane, Jimmy Kim mengilhamkan Sendlane khas untuk marketer

Sendlane Autoresponder

Dengan Sendlane, saya mampu mudahkan banyak aktiviti bisnes saya. Banyak tugasan dapat dijalankan secara automatik. Baik awak pemilik kedai fizikal atau peniaga online, ini jawapannya! Mulakan strategi menambat hati prospek & pelanggan tetap awak sekarang juga! 

Scroll to Top